T

Tarkan Koç

Tarkan Koç Biyografisi “Yemekteyiz” adlı televizyon programında dış ses olarak duyduğumuz kişidir. Tarkan Koç, 25 Haziran 1971 tarihinde Ankara’da doğmuştur.…

Devamını Oku »

Tarkan Tevetoğlu

Tarkan Tevetoğlu Biyografisi 1992 yılında Kıl Oldum Abi adlı parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan Tarkan, Şımarık ve Şıkıdım gibi parçalarıyla…

Devamını Oku »

Tassos Papadopoulos

Tassos Papadopoulos Biyografisi Tassos Papadopoulos, 1934 doğumlu siyasetçi. 28 Şubat 2003‘den bu yandan Güney Kıbrıs Rum Kesimi‘nin 5. Başbakanı ve…

Devamını Oku »

Tarkan Karlıdağ

Tarkan Karlıdağ Biyografisi Tarkan Karlıdağ, 1968 yılında Ankara’da doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-TV Bölümünden mezun oldu. 2007…

Devamını Oku »

Taron Egerton

Taron Egerton Biyografisi 2014 yapımı Kingsman: The Secret Service filmindeki Eggsy rolüyle tanınmaktadır. Taron Egerton, 10 Kasım 1989 tarihinde İngiltere’de…

Devamını Oku »

Tayfun Güneyer

Tayfun Güneyer Biyografisi “Yılan Hikayesi” dizi filminin senaristidir. Tayfun Güneyer, 4 Ocak 1971 tarihinde İzmir’de dört çocuklu bir ailenin üçüncü…

Devamını Oku »

Tarkan

Tarkan Biyografisi 1992 yılında “Kıl Oldum Abi” adlı parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan Tarkan, “Şımarık” ve “Şıkıdım” gibi parçalarıyla Avrupa’da…

Devamını Oku »

Tarık Ünlüoğlu

Tarık Ünlüoğlu Biyografisi Tarık Ünlüoğlu, 1957 yılında İzmir’de doğmuştur. İzmir Namık Kemal Lisesi’nden mezun oldu. Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı…

Devamını Oku »

Tarkan Gözübüyük

Tarkan Gözübüyük Biyografisi Türkiye’nin en büyük metal gruplarından birisi olan Pentagram’ın bas gitaristi olan Türk müzisyen, düzenleyen ve prodüktör. Tarkan…

Devamını Oku »

Tarık Toros

Tarık Toros Biyografisi Bugün Gazetesi yazarıdır. Tarık Toros, 1972 yılında Mersin, Tarsus’da üç kardeşin en büyüğü olarak doğmuştur. Babası öğretmen,…

Devamını Oku »
Başa dön tuşu
Kapalı