Tarkan Koç Biyografisi “Yemekteyiz” adlı televizyon programında dış ses olarak duyduğumuz kişidir. Tarkan Koç, 25 Haziran 1971 tarihinde Ankara’da doğmuştur.…
Devamını Oku »T
Tarkan Tevetoğlu Biyografisi 1992 yılında Kıl Oldum Abi adlı parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan Tarkan, Şımarık ve Şıkıdım gibi parçalarıyla…
Devamını Oku »Tassos Papadopoulos Biyografisi Tassos Papadopoulos, 1934 doğumlu siyasetçi. 28 Şubat 2003‘den bu yandan Güney Kıbrıs Rum Kesimi‘nin 5. Başbakanı ve…
Devamını Oku »Tarkan Karlıdağ Biyografisi Tarkan Karlıdağ, 1968 yılında Ankara’da doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-TV Bölümünden mezun oldu. 2007…
Devamını Oku »Taron Egerton Biyografisi 2014 yapımı Kingsman: The Secret Service filmindeki Eggsy rolüyle tanınmaktadır. Taron Egerton, 10 Kasım 1989 tarihinde İngiltere’de…
Devamını Oku »Tayfun Güneyer Biyografisi “Yılan Hikayesi” dizi filminin senaristidir. Tayfun Güneyer, 4 Ocak 1971 tarihinde İzmir’de dört çocuklu bir ailenin üçüncü…
Devamını Oku »Tarkan Biyografisi 1992 yılında “Kıl Oldum Abi” adlı parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan Tarkan, “Şımarık” ve “Şıkıdım” gibi parçalarıyla Avrupa’da…
Devamını Oku »Tarık Ünlüoğlu Biyografisi Tarık Ünlüoğlu, 1957 yılında İzmir’de doğmuştur. İzmir Namık Kemal Lisesi’nden mezun oldu. Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı…
Devamını Oku »Tarkan Gözübüyük Biyografisi Türkiye’nin en büyük metal gruplarından birisi olan Pentagram’ın bas gitaristi olan Türk müzisyen, düzenleyen ve prodüktör. Tarkan…
Devamını Oku »Tarık Toros Biyografisi Bugün Gazetesi yazarıdır. Tarık Toros, 1972 yılında Mersin, Tarsus’da üç kardeşin en büyüğü olarak doğmuştur. Babası öğretmen,…
Devamını Oku »